INGREDIËNTEN
20g noten
30g havermout
40g meel
25ml zonnebloemolie
2 eetlepels honing
1 citroen
Magere smeerkaas
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 175°C.
Hak de noten fijn en meng met de havermout, het meel en de zonnebloemolie. Smelt
de honing tot een vloeibare consistentie. Voeg 1 eetlepel toe aan het havermoutmengsel. Rasp de citroen en doe de helft van het raspsel bij het mengsel. Kneed tot een deeg en rol uit op een velletje bakpapier. Bak in de oven tot dat er een krokante koek ontstaat, ongeveer 10-15 minuten afhankelijk van je oven.
Meng ondertussen de resterende honing en het citroenraspsel met de magere smeerkaas.
Haal de havermoutkoek uit de oven en laat afkoelen. Eens het afgekoeld is, kan je de smeerkaastopping op de koek spatelen.
!Maak het recept klaar; trek een foto en stuur het me door
😍❤via WhatsApp of Instagram @eatidall_kubrabagci❤😍
Reactie plaatsen
Reacties